Drie Spaandervestigingen, drie topwinkels.
VESTIGING MIDDENWAARD ONDER DE LOEP
Geplaatst op 04/2012

We richten even de schijnwerper op onze vestiging in het winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Afgelopen december hebben we daar een gloednieuwe winkel geopend. 

Spaander heeft door de jaren een kwalitatief goede en uiteenlopende collectie weten te bemachtigen. We brengen met trots bekende merken als State of Art, Newzealand Auckland, Dockers, Cottonfield en Twinlife. De kleding is fris, stoer en zit lekker.

Dit voorjaar is het alles kleur wat de klok slaat. Voor de mannen is dit vooral met een nonchalante touch. Kleuren als kobalt blauw, aqua, groen en rood maken mannenmode fris en modieus. Regelrechte eyecatchers zijn de kolberts van Carter&Davis, stoere jasjes, lekker nonchalant op een jeans of chino.

Het merk Massetti heeft een Italian touch. Shirts met hoge en dubbele boorden die in het voorjaar gemakkelijk te combineren zijn. De broeken komen deze lente in de modekleruren kobalt, earlgrey, sand, wit en beachkhaki.

Stylingsadvies

Nieuwe kleuren en nieuwe pasvormen dit voorjaar. Weet je niet precies hoe je de frisse en warme kleuren van dit voorjaar moet combineren? Spaander heeft in Middenwaard drie modegidsen klaarstaan. Brenda, Maria en Patrick geven met plezier stylingsadvies en helpen de juiste outfit te vinden.« terug naar overzicht
MODENIEUWS GAAT SNEL
Nieuws in de mannenmode gaat snel. Volg onze aanbiedingen en de laatste trends op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/spaandertrends/ Klik hier voor meer informatie »

BELANGRIJKE KLANTENKORTING
Onze winkels hebben een trouwe schare vaste klanten. Af en toe ontvang je een kortingsbon. Nu hebben we een vast kortingssyteem ontwikkeld. Zo belonen wij onze vaste klanten ! Hoe werkt het ? Heel simpel, bij elke 10,- besteding bespaart u 0,50(1 punt), oftewel 5% korting Vanaf 15,- ontvang je een waardecheque die geldig blijft en je vrij kunt besteden Spaarpunten direct op de kassabon Aanbiedings- en opruimingsartikelen geven geen spaarpunten Geen gedoe met pasjes! Een doeltreffend spaarsysteem. Je krijgt geen pasje. Je spaart via de computer. Bij het afrekenen simpeleven melden dat je als Klant deelneemt in het spaarsyteem en de spaarpunten worden bijgeteld. Graag tot ziens bij Spaander Trends ¬†mannenmode Klik hier voor meer informatie »

Broeken bonus
Al 100 jaar verkopen wij broeken! Klik hier voor meer informatie »

 
1946 - STRUBBELINGEN NA DOOD GROOTAANDEELHOUDERS
De huisnotaris van spaander moet de aandelen na de dood van drie grootaandeelhouders overschrijven naar de familie..... Klik hier voor meer informatie »