De nieuwe winkel oogst veel waardering.
VEEL WAARDERING VOOR NIEUW WINKELCONSEPT
Geplaatst op 08/2011

De verbouwde winkel is sinds vrijdag 26 augustus 2011 weer open voor het publiek. De belangstelling is groot. Op donderdag 1 september opende Alkmaars burgemeester Piet Bruinooge de zaak officieel. Woordvoerder Anjo Douma van Ondernemend Alkmaar roemt het initiatief van beide familiezaken. 'Dit is nu een voorbeeld van moderne ondernemerschap'.

De winkelburen Spaander Herenmode en Waardijk Schoenen hebben de handen ineen geslagen. De winkels bundelden de krachten omdat ze beiden hetzelfde marktsegment en gelijke doelgroepen bestrijken. De nieuwe winkelformule is bijzonder voor stad en regio, omdat de herenschoenen- en herenmodecollectie gelijkwaardig aan elkaar is en naadloos op elkaar aansluiten. 'Dat is precies onze gezamenlijke kracht, aangevuld met kwaliteit, service en klantvriendelijkheid' zegt Noor Waardijk. De gehele nieuwe schoenen- en modecollecties 2011/2012 kernmerkt zich door 'stoerheid'. De bekende merken zijn bij Waardijk & Spaander vertegenwoordigd. « terug naar overzicht
MODENIEUWS GAAT SNEL
Nieuws in de mannenmode gaat snel. Volg onze aanbiedingen en de laatste trends op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/spaandertrends/ Klik hier voor meer informatie »

BELANGRIJKE KLANTENKORTING
Onze winkels hebben een trouwe schare vaste klanten. Af en toe ontvang je een kortingsbon. Nu hebben we een vast kortingssyteem ontwikkeld. Zo belonen wij onze vaste klanten ! Hoe werkt het ? Heel simpel, bij elke 10,- besteding bespaart u 0,50(1 punt), oftewel 5% korting Vanaf 15,- ontvang je een waardecheque die geldig blijft en je vrij kunt besteden Spaarpunten direct op de kassabon Aanbiedings- en opruimingsartikelen geven geen spaarpunten Geen gedoe met pasjes! Een doeltreffend spaarsysteem. Je krijgt geen pasje. Je spaart via de computer. Bij het afrekenen simpeleven melden dat je als Klant deelneemt in het spaarsyteem en de spaarpunten worden bijgeteld. Graag tot ziens bij Spaander Trends ¬†mannenmode Klik hier voor meer informatie »

Broeken bonus
Al 100 jaar verkopen wij broeken! Klik hier voor meer informatie »

 
1946 - STRUBBELINGEN NA DOOD GROOTAANDEELHOUDERS
De huisnotaris van spaander moet de aandelen na de dood van drie grootaandeelhouders overschrijven naar de familie..... Klik hier voor meer informatie »