De twee winkels in de Langestraat gaan samen verder.
SPAANDER TRENDS EN WAARDIJK SCHOENEN SAMEN VERDER
Geplaatst op 06/2011

Spaander en Waardijk gaan onder een dak verder. De winkels zijn naast elkaar gevestigd en bieden straks aan bijna zeshonderd vierkante meter herenmode en schoenen.

Ronald Nordemann (derde generatie) en Bert Waardijk (vijfde generatie) zijn al heel lang buren in de Alkmaarse Langestraat. Beide ondernemers kunnen roemen op een lange historie van hun speciaalzaken.

Bert Waardijk: 'Wij zijn zelfstandige winkeliers die vertrouwen hebben in de Alkmaarse binnenstad en zin hebben in de toekomst'. Spaander Herenmode dateert van 1905 (Hoorn) en is sinds 1915 in de Alkmaarse binnenstad gevestigd. Waardijk Schoenen is in 1847 opgericht in Uitgeest en draagt sinds 1997 het predicaat Hofleverancier. Sinds 1967 is de moederwinkel van het bedrijf gevestigd in de Langestraat in Alkmaar.

Het zijn twee ondernemers met een geschiedenis, die met beide benen in de moderne tijd staan; de verkoop via internet heeft bij Waardijk een grote vlucht genomen en de sociale media worden met Twitter, Facebook en Linkedin ook gretig omarmd. Spaander en Waardijk zijn de oudste nog bestaande familiebedrijven in de Langestraat. Het aantal familiebedrijven is nog op de vingers van een hand te tellen. Alle overige winkels zijn landelijke en internationale filiaalbedrijven.

'De nieuwe winkel  van Waardijk & Spaander wordt een lifestylewereld van schoenen en herenmode', aldus Ronald Nordemann. In augustus start de verbouwing van het winkelpand Langestraat 58.

Beide winkels zijn op het meest aantrekkelijke vestigingspunt in de Langestraat gevestigd. De twee ondernemers willen met hun 'twee winkelks in een' de krachten bundelen tot een totaal concept van damesschoenen, herenmode en herenschoenen.

Nordemann over de nabije toekomst: 'Lekker shoppen voor de dames, vlot slagen voor de heren en dat alles volgens het principe dat zowel Waardijk als Spaander hoog in het vaandel houden: deskundig advies, goede service en een aansprekende collectie'.

De verbouwingsopruiming en de verbouwing zijn te volgen via www.thetalkofthetowalkmaar.nl, met youtube filmpjes en twitter-berichten (tweets) via @thetownalkmaar.« terug naar overzicht
MODENIEUWS GAAT SNEL
Nieuws in de mannenmode gaat snel. Volg onze aanbiedingen en de laatste trends op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/spaandertrends/ Klik hier voor meer informatie »

BELANGRIJKE KLANTENKORTING
Onze winkels hebben een trouwe schare vaste klanten. Af en toe ontvang je een kortingsbon. Nu hebben we een vast kortingssyteem ontwikkeld. Zo belonen wij onze vaste klanten ! Hoe werkt het ? Heel simpel, bij elke 10,- besteding bespaart u 0,50(1 punt), oftewel 5% korting Vanaf 15,- ontvang je een waardecheque die geldig blijft en je vrij kunt besteden Spaarpunten direct op de kassabon Aanbiedings- en opruimingsartikelen geven geen spaarpunten Geen gedoe met pasjes! Een doeltreffend spaarsysteem. Je krijgt geen pasje. Je spaart via de computer. Bij het afrekenen simpeleven melden dat je als Klant deelneemt in het spaarsyteem en de spaarpunten worden bijgeteld. Graag tot ziens bij Spaander Trends ¬†mannenmode Klik hier voor meer informatie »

Broeken bonus
Al 100 jaar verkopen wij broeken! Klik hier voor meer informatie »

 
1946 - STRUBBELINGEN NA DOOD GROOTAANDEELHOUDERS
De huisnotaris van spaander moet de aandelen na de dood van drie grootaandeelhouders overschrijven naar de familie..... Klik hier voor meer informatie »